close
تبلیغات در اینترنت

تخم مرغ | فواید تخم مرغ | ضررهای تخم مرغ

تبلیغات

 ست سارافون و دامن شلواری

موضوعات
رتبه سايت درگوگل

فروشگان سايت
پيوندهاي روزانه
آخرين مطالب ارسالي
مطالب پربازديد
تبليغات

 

کفش دخترانه اسپورت نایک مدل Avocado

 

کفش,مدل کفش,کفش نایک,کفش دخترانه,کفش دخترانه نایک

 

قيمت فقـط : 35000 تـومـان  پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما

توضيحات بيشتر

ست تاپ و شلوارک طرح ferrari مدل niko


تاپ و شلوار ست مردانه,مدل تاپ و شلوار مردانه,جدیدترین مدل تاپ مردانه,مدل شلوارک مردانه

 

قيمت فقـط :   28000وجه بعد از تحويل درب منزل شــما تصفیه کن خانگی آب


سفیدکننده و پولیش دندان لوما

 

سفید کننده دندان,دستگاه سفید کننده دندان,پولیش دندان,سفید کردن دندان


قيمت فقـط :25000پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما
توضيحات بيشتر

 


درباره : تغذیه سالم ,
بازديد : 1688 | تاريخ : جمعه 31 مرداد 1393 زمان : 14:59 |

با خواص و فواید تخم مرغ آشنا شوید

              مجموع :سلامت

 

 فواید تخم مرغ,فایده های مهم تخم مرغ,انواع ویتامین ها,ویتامین های موجود در تخم مرغ,آموزش و معرفی تخم مرغ,بهترین غذا برای انسان,ضررهای تخم مرغ برای انسان,فواید تخم مرغ برای پوست

تخم‌مرغ از آن موادغذايي است که در سبد غذايي همه ما وجود دارد و هر از گاه، آن را به تنهايي يا به همراه ديگر مواد غذايي مصرف مي‌کنيم. اما در رابطه با تخم‌مرغ سوالات زيادي در ذهن ما بي‌پاسخ مانده است؛ سوالاتي مثل اينکه تخم‌مرغ محلي مغذي‌تر است يا صنعتي؟ دو زرده بهتر است يا تک‌زرده؟ از کجا بفهميم يک تخم‌مرغ تازه و سالم است؟ و پرسش‌هايي از اين قبيل را در گفتگوبا دکتر آراسب دباغ‌مقدم پرسيده‌ايم...

 


چرا متخصصان توصيه مي‌کنند حتما تخم‌مرغ را در سبد غذايي‌مان بگنجانيم؟


چون تخم‌مرغ يک غذاي کامل است و ضريب پروتئيني تخم‌مرغ اصطلاحا 100 است، يعني تخم‌مرغ از نظر اسيدهاي آمينه‌اي که در پروتئين خود يعني سفيده تخم‌مرغ دارد و هم از نظر تنوع و هم اصطلاحا زيست فراهمي آن بالاترين ميزان را نسبت به ساير منابع پروتئيني دارد. زيست فراهمي يعني پروتئين مصرفي کاملا هضم و جذب مي‌شود. قسمت زرده تخم‌مرغ داراي چربي بوده و به خصوص براي کودکان در حال رشد براي رشد ذهني و مغزي بسيار مفيد است.

 

 


تخم‌مرغ‌هاي سفيد و قهوه‌اي با هم تفاوتي دارند؟


سفيد يا قهوه‌اي بودن تخم‌مرغ به نژاد مرغ بستگي دارد و بر ارزش غذايي‌شان اثري نخواهد داشت.

 


ازميان تخم‌مرغ‌هاي صنعتي و محلي شمامصرف کدام يک راتوصيه مي‌کنيد؟آياارزش غذايي اين دو متفاوت است؟


تخم‌مرغ‌هاي سنتي از نظر ما خيلي تاييد شده نيستند چون در سيستم سنتي مرغ آلودگي‌هاي سالمونلايي را به همراه داشته و اين موضوع سبب آلوده شدن تخم‌مرغ مي‌شود. آنچه مورد تاييد ماست، تخم‌مرغي است که شناسنامه دارد؛ يعني محل توليد، زمان توليد و مجوز مصرف آن از سوي سازمان دامپزشکي کشور تاييد شده باشد و آدرس توليد‌کننده‌اش معلوم باشد. تخم‌مرغ‌هاي بي‌شناسنامه چندان تاييد شده نيستند.

 

 

برخي تخم‌مرغ‌ها زرده پررنگ‌تري دارند؛ چرا؟


رنگ زرده به نوع تغذيه مرغ بستگي دارد. هر چه قدر مواد رنگدانه‌اي زرد در تغذيه مرغ بيشتر به کار رود، رنگ زرده پررنگ‌تر مي‌شود. تخم‌مرغ‌هاي سنتي و رسمي زرده‌شان پررنگ‌تر است؛ چون مرغ ته سفره را مي‌خورد و مواد غذايي مختلفي جذب مي‌کند ولي در تخم‌مرغ‌هاي صنعتي نيز گاهي به صورت مصنوعي رنگدانه‌ به تغذيه مرغ اضافه مي‌شود. اينکه بعضي تخم‌مرغ‌ها زرد رنگ‌تر است هيچ مشکلي از نظر تغذيه‌اي ندارد.

 


از نظر ارزش غذايي چه طور؟


رنگ زرد، ترکيبات بتاکاروتني دارد در بدن به ويتامين A بيشتري تبديل خواهد شد اما آن‌قدر نيست که بشود گفت درصد قابل‌توجهي ويتامين A بيشتري دارند و توصيه اکيد مي‌شود از آنها استفاده شود.

فواید تخم مرغ,فایده های مهم تخم مرغ,انواع ویتامین ها,ویتامین های موجود در تخم مرغ,آموزش و معرفی تخم مرغ,بهترین غذا برای انسان,ضررهای تخم مرغ برای انسان,فواید تخم مرغ برای پوست

بيشترمردم معتقدندتخم‌مرغ‌هاي دوزرده مقوي‌ترندامامرغداري‌هامي‌گويندتخم‌‌مرغ‌ها وقتي دوزرده مي‌شودکه مرغ درشرايط استرس‌زاقراربگيردکدام عقيده صحيح است؟


دوزرده بودن نه به معني خوب بودن است نه به معني بد بودن؛ بلکه صرفا يک ويژگي ژنتيکي است مثل يک خانمي که دوقلو مي‌زايد! دو زرده بودن تخم‌مرغ ويژگي ژنتيکي مرغ است. مرغداري‌هاي صنعتي چندان تمايلي به دو زرده بودن تخم‌مرغ ندارند چون در اين صورت تخم‌مرغ درشت‌تر شده و چيدمان آن در کارتن و حمل و نقل آن مشکل‌تر است و احتمال شکستگي افزايش مي‌يابد. تخم‌مرغ‌هاي دو زرده در مرغداري‌ها جدا شده و معمولا به مصرف کارکنان مي‌رسد!

 


برخي تخم‌مرغ‌هاي شانه‌اي پاستوريزه شده‌اند و تاريخ انقضاء دارند. در مورد اينها هم توضيحي بفرماييد.


تخم‌مرغ‌هاي پاستوريزه در کارخانه‌ شکسته شده، محتويات آن پاستوريزه شده و بيشترين کاربرد آن در صنعت است و در شيريني‌سازي يا در تهيه سس مايونز به کار مي‌رود. تخم‌مرغ‌هايي که مصرف خانگي دارند، تخم‌مرغ‌هاي طبيعي هستند که پاستوريزه نشده و فقط تاريخ مصرف دارند.



مصرف تخم‌مرغ‌هاي غني شده با امگا 3 را هم توصيه مي‌کنيد؟


البته! در اين تخم‌‌مرغ‌ه، در تغذيه مرغ اسيدهاي چرب حاوي امگا 3 به کار برده شده و براي سلامت مصرف‌کننده مفيد است. ثابت شده که امگا 3 تا حد زيادي مي‌تواند جلوي بيماري‌هاي قلبي عروقي را بگيرد.

 

 

مصرف چند تخم‌مرغ در هفته خوب است؟


آن طور که بيشتر کارشناسان تغذيه و متخصصان بحث تخم‌مرغ با هم اتفاق نظر دارند، مصرف هفته‌اي 3 عدد تخم‌مرغ توصيه مي‌شود. برخي مراجع و کتاب‌ها مصرف روزي يک عدد تخم‌مرغ را هم سفارش مي‌کنند اما به‌طور کل، من هم همان 3 عدد در هفته را بهتر مي‌دانم.

 


چه کساني منع مصرف دارند؟


افرادي که چربي خو‌ن‌شان بالاست، در مصرف زرده تخم‌مرغ بايد محدوديت به خرج دهند. زرده تخم‌مرغ منبع چربي است ولي سفيده آن منبع پروتئين است و مصرف سفيده آن مشکلي ايجاد نمي‌کند. در افرادي که مشکلات کليوي دارند برعکس اين موضوع مطرح است، يعني در مصرف سفيده تخم‌مرغ بايد پرهيز کرده و مي‌توانند زرده را مصرف کنند.

فواید تخم مرغ,فایده های مهم تخم مرغ,انواع ویتامین ها,ویتامین های موجود در تخم مرغ,آموزش و معرفی تخم مرغ,بهترین غذا برای انسان,ضررهای تخم مرغ برای انسان,فواید تخم مرغ برای پوست

آيا تخم‌مرغ هم مي‌تواند سبب بروز آلرژي غذايي شود؟


بله، تخم‌مرغ به عنوان يکي از موادغذايي آلرژي‌زا به ويژه در کودکان شناخته شده است بنابراين بايد دقت کرد که اگر کودکي دچار آلرژي است در مصرف تخم‌مرغ محتاط باشد. حتي زير يک سال به کودکان تنها بايد زرده تخم‌مرغ داده ‌شود و مصرف سفيده آن زيريک سال توصيه نمي‌شود.

 

 

تخم‌‌مرغ تازه چه ويژگي‌هايي دارد؟


تخم‌‌مرغ تازه را وقتي مي‌شکنيد، زرد‌ه‌اش به شکل گنبدي در وسط و سفيده‌اش دور زرده است. هر چه زمان مي‌گذرد، زرده پخش و تخت‌تر مي‌شود.

 

 

بهترين نحوه نگهداري تخم‌مرغ چيست؟


چه در فروشگاه و چه در خانه و چه توليد کننده تخم‌مرغ به محض خارج شدن از بدن مرغ بايد در محيط سرد يخچال بين 8+ تا 4+ درجه سانتي‌گراد نگهداري شود. هر يک ربعي که تخم‌مرغ خارج از يخچال نگهداري شود، 7 روز از عمر مفيد آن کاسته مي‌شود. 4 تا 5 روز خارج از يخچال نگه داشتن تخم‌مرغ سبب به اتمام رسيدن عمر مفيد آن مي‌شود. در حالي که در يخچال 1 تا 2 ماه مي‌توان آن را سالم نگه داشت.

 



برچسب ها : فواید تخم مرغ , فایده های مهم تخم مرغ , انواع ویتامین ها , ویتامین های موجود در تخم مرغ , آموزش و معرفی تخم مرغ , بهترین غذا برای انسان , ضررهای تخم مرغ برای انسان , فواید تخم مرغ برای پوست , تخم مرغ , تخم مرغ سالم , خصوصیات تخم مرغ , خواص تخم مرغ , تخم مرغ سنتس , تخم مرغ صنعتی , تخم مرغ دوزرده , ارزش غذایی تخم مرغ ,
نويسنده : وحید فرزین | نظرات ()

مطالب مرتبط
بروزترين پيشوازهاي ايرانسل و همراه اول
بوي عيدي = 30308
اي حرمت = 30296
دوست دارم = 30896
دلم گرفته = 30202
عشق اول = 30464
يکي هست = 30880
هرگز نشد = 30470
قرار نبود = 30475
يادته = 30895
خاطره ها = 30875
حلالم کن = 4413389
يکي يکدونه = 5515404
ساعت رفتن=5514691
رفيق نيمه راه = 5514627
تو راست ميگي = 3313226
هي تو= 3314291
تصميم = 3313736
تو نزديکي = 2211397
مغرور = 3313377
چي شد = 3313375
به خدا = 3314733
ديدي = 3314737
دوست دارم = 3315193
هوايي شدي = 3315201
هوايي شدي دو = 3315202
سريال شيدايي = 2211520
برو فکرشم نکن = 5513986
گيجه لر=3312873
کيم گلر= 3312879
تقاص = 3314296
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبليغات

مهره مار

آمار كاربران
  • افراد آنلاين : 86
  • اعضاي آنلاين : 10
  • تعداد اعضا : 614692

جدیدترین های امروز


کپي مطالب این سايت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.



logo-samandehi