close
تبلیغات در اینترنت

آموزش پخت کباب لبنانی

تبلیغات

 ست سارافون و دامن شلواری

موضوعات
رتبه سايت درگوگل

فروشگان سايت
پيوندهاي روزانه
آخرين مطالب ارسالي
مطالب پربازديد
تبليغات

 

کفش دخترانه اسپورت نایک مدل Avocado

 

کفش,مدل کفش,کفش نایک,کفش دخترانه,کفش دخترانه نایک

 

قيمت فقـط : 35000 تـومـان  پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما

توضيحات بيشتر

ست تاپ و شلوارک طرح ferrari مدل niko


تاپ و شلوار ست مردانه,مدل تاپ و شلوار مردانه,جدیدترین مدل تاپ مردانه,مدل شلوارک مردانه

 

قيمت فقـط :   28000وجه بعد از تحويل درب منزل شــما تصفیه کن خانگی آب


سفیدکننده و پولیش دندان لوما

 

سفید کننده دندان,دستگاه سفید کننده دندان,پولیش دندان,سفید کردن دندان


قيمت فقـط :25000پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما
توضيحات بيشتر

 


درباره : پخت انواع غذا ,
بازديد : 1581 | تاريخ : پنجشنبه 19 تير 1393 زمان : 14:1 |

آموزش پخت کباب لبنانی

              مجموع :آموزش آشپزي

 

 طرز پخت کباب لبنانی,نحوه پخت کباب لبنانی,مواد لازم برای کباب لبنانی,طرز تهیه غذاهای لبنانی,طرز پخت انواع کباب,طرز تهیه کباب کوبیده,آموزش آشپزی,سایت آشپزی,مواد داخل کباب لبنانی,طرز تهیه غذاهای فرنگی

مواد لازم :

بلغور گندم  نصف پیمانه
 گوشت چرخ کرده  ۴۰۰ گرم
 پیاز خرد شده  نصف پیاز
 زیره  نصف قاشق مرباخوری
 ماست چکیده  یک قاشق غذاخوری
 روغن  برای سرخ کردن


مواد داخل کباب :

روغن زیتون  یک قاشق غذاخوری
 پیاز ریز خرد شده  یک عدد کوچک
 دانه کاج خرد شده  ۲ قاشق غذاخوری
 سیر له شده  یک عدد (حبه)
 فلفل قرمز، سیاه، پودر دارچین  از هر یک مقدار کمی
 کشمش پلویی خرد شده  یک قاشق غذاخوری
 گوشت چرخ کرده  یک کیلوگرم
 نمک  به اندازه کافی
 برگ گشنیز خرد شده  یک قاشق غذاخوری


مواد سس تاهینی :

تاهینی( ارده )  ۴ قاشق مرباخوری
 ماست چکیده  ۴ قاشق مرباخوری
 آبلیمو  کمی
 روغن زیتون  ۴ قاشق غذاخوری
 آب  ۳ قاشق غذاخوری
 سیر له شده  یک حبه بزرگ


طرز تهیه :
بلغور گندم را ۳ بار بشویید، سپس نصف پیمانه آب جوش به آن اضافه کنید و روی آن را بپوشانید.
برای تهیه مواد داخل کباب، پیاز را در روغن تفت دهید، دانه کاج را اضافه کنید، سپس سیر، کشمش و گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و تفت دهید. ادویه را اضافه کنید، زیر مواد را خاموش و گشنیز را به آن اضافه کنید.


بلغور گندم را آبکش کنید و کنار بگذارید.
در غذاساز، گوشت باقی مانده، پیاز و ادویه ذکر شده را مخلوط کنید.
مواد را به بلغور اضافه کنید و با دست ورز دهید، ماست چکیده را اضافه کنید.


مقداری از مواد بلغور را به دست بگیرید کمی صاف کنید و مقداری از مواد داخل را که تهیه کرده اید در داخل آن بریزید و کباب را ببندید. با بقیه مواد هم این کار را انجام دهید و به مدت ۳۰ دقیقه در یخچال قرار دهید.
کباب ها را سرخ کنید.
تمامی مواد سس را با هم مخلوط و با کباب سرو کنید.

 



برچسب ها : طرز پخت کباب لبنانی , نحوه پخت کباب لبنانی , مواد لازم برای کباب لبنانی , طرز تهیه غذاهای لبنانی , طرز پخت انواع کباب , طرز تهیه کباب کوبیده , آموزش آشپزی , سایت آشپزی , مواد داخل کباب لبنانی , طرز تهیه غذاهای فرنگی , آشپزی , اشپزی , تزیین سالاد , سالاد ماکارونی , طرز تهیه لازانیا , طرز تهیه ته چین مرغ , خورشت کرفس , جوجه کباب , تزیین سالاد الویه , سالاد سزار ,
نويسنده : وحید فرزین | نظرات ()

مطالب مرتبط
بروزترين پيشوازهاي ايرانسل و همراه اول
بوي عيدي = 30308
اي حرمت = 30296
دوست دارم = 30896
دلم گرفته = 30202
عشق اول = 30464
يکي هست = 30880
هرگز نشد = 30470
قرار نبود = 30475
يادته = 30895
خاطره ها = 30875
حلالم کن = 4413389
يکي يکدونه = 5515404
ساعت رفتن=5514691
رفيق نيمه راه = 5514627
تو راست ميگي = 3313226
هي تو= 3314291
تصميم = 3313736
تو نزديکي = 2211397
مغرور = 3313377
چي شد = 3313375
به خدا = 3314733
ديدي = 3314737
دوست دارم = 3315193
هوايي شدي = 3315201
هوايي شدي دو = 3315202
سريال شيدايي = 2211520
برو فکرشم نکن = 5513986
گيجه لر=3312873
کيم گلر= 3312879
تقاص = 3314296
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبليغات

مهره مار

آمار كاربران
  • افراد آنلاين : 66
  • اعضاي آنلاين : 10
  • تعداد اعضا : 614693

جدیدترین های امروز


کپي مطالب این سايت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.



logo-samandehi