close
تبلیغات در اینترنت

طرز تهيه اسنك سويا و بادمجان

تبلیغات

 ست سارافون و دامن شلواری

موضوعات
رتبه سايت درگوگل

فروشگان سايت
پيوندهاي روزانه
آخرين مطالب ارسالي
مطالب پربازديد
تبليغات

 

کفش دخترانه اسپورت نایک مدل Avocado

 

کفش,مدل کفش,کفش نایک,کفش دخترانه,کفش دخترانه نایک

 

قيمت فقـط : 35000 تـومـان  پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما

توضيحات بيشتر

ست تاپ و شلوارک طرح ferrari مدل niko


تاپ و شلوار ست مردانه,مدل تاپ و شلوار مردانه,جدیدترین مدل تاپ مردانه,مدل شلوارک مردانه

 

قيمت فقـط :   28000وجه بعد از تحويل درب منزل شــما تصفیه کن خانگی آب


سفیدکننده و پولیش دندان لوما

 

سفید کننده دندان,دستگاه سفید کننده دندان,پولیش دندان,سفید کردن دندان


قيمت فقـط :25000پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما
توضيحات بيشتر

 


درباره : آشپزی و تغذیه ,
بازديد : 1245 | تاريخ : سه شنبه 24 دي 1392 زمان : 0:6 |

طرز تهیه اسنک سویا و بادمجان


طرز تهیه اسنک سویا, اسنک سویا و بادمجان

 

مواد لازم برای 4 نفر :

 نان تست 16 ورق
 بادمجان  2 عدد متوسط
 سویا خیس خورده  100 گرم ( حدود 2 لیوان معمولی )
 گوجه فرنگی  1 عدد متوسط
 پیاز  1 عدد متوسط
فلفل سبز قلمی 4-5 عدد
سیر 2 حبه
زردچوبه ، فلفل قرمز ، نمک به مقدار لازم
کره به مقدار لازم
پنیر تست ورقه ای به دلخواه


طرز تهیه :
سویا را از چند ساعت قبل با مقداری آب یا شیر خیس کنید و کنار بگذارید . بادمجان را پوست بگیرید ، خرد کنید و حداقل یک ساعت در محلول غلیظ آب و نمک بخوابانید تا تلخی آن گرفته شود . پیاز را نگینی خرد کنید ، در تابه ای مقداری روغن بریزید و صبر کنید تا کمی روغن گرم شود . پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک شود بعد فلفل و زردچوبه را اضافه کنید .

بادمجانها را آبکش و خشک کنید و همراه پیاز سبک شده ، سرخ کنید . وقتی رنگ بادمجانها برگشت ، سویای آبگرفته را به مواد اضافه کنید و هم بزنید ، وقتی روغن جذب سویا شد، یک عدد گوجه را پوره کنید و داخل تابه بریزید ( تا نیازی به اضافه کردن روغن نداشته باشید ) مواد را خوب مخلوط کنید .

فلفل ها را حلقه حلقه کنید و همراه نمک و سیر له شده به مواد اضافه کنید . کمی صبر کنید تا آب گوجه کشیده شود . بعد یک استکان آب جوش داخل مواد بریزید و درب تابه را ببنید و حرارت را پائین بیاورید تا مواد از حالت خامی خارج شوند . بعد که آب مواد کشیده شد، حرارت زیر تابه را خاموش کنید .

یک ورق نان تست را روی تخته کار بگذارید و یک قاشق از مواد آماده شده را روی نان تست بریزید و با پشت قاشق مواد را کاملا صاف کنید . مقداری فلفل روی مواد بریزید و اگر مایل به استفاده از پنیر هستید، یک ورق پنیر تست را روی مواد بگذارید و نهایتا یک ورق دیگر نان تست را روی پنیر قرار دهید . با فشار دست اسنک را محکم کنید، بعد دو طرف اسنک را به کره ذوب شده آغشته کنید و تمام اسنک ها را به همین صورت آماده کنید .

اسنک های آماده شده را به مدت 3-5 دقیقه داخل دستگاه ساندویچ ساز قرار دهید و به صورت گرم سرو کنید .  میتوانید برای سرو این نوع اسنک ( و بعضی انواع دیگر ) از سس خردل رقیق شده استفاده کنید :

سس خردل - 2 قاشق غذا خوری
سرکه قرمز - 1 قاشق غذا خوری
ماست - 1 قاشق غذا خوری
آبلیمو - 1 قاشق غذا خوری
شکر - 1 قاشق چایخوری

همه مواد را با سس خردل مخلوط کنید و همراه اسنک ها سرو کنید . و یا از سس فلفل آماده ( موجود در تمام فروشگاه های مواد غذایی ) استفاده کنید .

نکته :
اسنک ها دسته ای از غذاهای فوری هستند که چند سالی است جای ثابتی در برنامه غذایی خانواده ها پیدا کرده اند. برای تهیه اسنک معمولا از نان تست استفاده میشود . لازم به توضیح است که اسنک با کاناپه - که پیشتر راجع به آن صحبت شده بود - متفاوت است . معمولا اسنک ها در دستگاه ساندویچ ساز تهیه میشوند و به دلیل استفاده خیلی کم از روغن، و زمان کوتاه آماده کردن آنها، جزو غذاهای مطلوب برای تمام گروه های سنی به شمار میروند . ساختار اسنک ها بسیار ساده است و هرکسی میتواند به راحتی انواع مختلفی از اسنک را با توجه به ذائقه خود برای مصرف صبحانه، نهار یا شام تهیه کند .

فقط کافی است چند نکته کوچک ولی مهم را بدانید :
هنگام قرار دادن مواد میانی اسنک روی برش اول، نباید حجم زیادی از مواد را روی برش قرار دهید چون هنگام وارد آمدن فشار دستگاه ساندویچ ساز روی اسنک، مواد از کناره های نان به بیرون میریزد . مواد را وسط نان قرار دهید و با پشت قاشق کاملا صاف کنید . بهتر است از کناره های نان 1 سانت فضای خالی برای پرس شدن دو تکه نان روی هم در نظر بگیرید .

برای اینکه اسنک های خوشرنگ و یکدست داشته باشید، هر دو سطح اسنک کامل که با بدنه دستگاه در تماس است را با مقدار خیلی کمی کره ذوب شده پوشش دهید . برای انسجام بیشتر و طعم بهتر اسنک بهتر است در صورت امکان از مقداری پنیر تست، میان اسنک استفاده کنید . البته در اسنک هایی که طعم مواد میانی آن با طعم پنیر سازگاری داشته باشد .

بهترین نوع پنیر برای تهیه اسنک، پنیر تست ورقه ای، بلو چیز (یا پنیر گورگونزولا که پیشتر به آن پرداخته بودیم) و پنیر گودا است که همه این پنیر ها در تمام فروشگاه های معتبر مواد غذایی در دسترس همه قرار دارد . دلیل این انتخاب، زمان ذوب کوتاه پنیر های مذکور و بیشترین سازگاری طعم با گروه گسترده ای از مواد غذایی است . ولی در صورتیکه از این نوع پنیر ها در دسترس ندارید میتوانید از پنیر پیتزای معمولی رنده شده نیز استفاده کنید . دقت کنید که پنیر پیتزای ورقه ای زمان ذوب بالاتری نسبت به پنیر رنده شده دارد. سعی کنید از نان تست تازه برای تهیه اسنک استفاده کنید تا اسنک ها خشک نشوند . حداکثر زمان برشته شدن اسنک در دستگاه ساندویچ ساز (البته بسته به نوع دستگاه) بین 3 - 6 دقیقه است.

 

منبع : sooran.com



برچسب ها : اموزش تهيه اسنك سويا و بادمجان , اموزش اسنك درست كردن , اموزش درست كردن اسنك بادمجان , اموزش تهيه اسنك بادمجان , اموزش تهيه اسنك سويا , اموزش درست كردن اسنك سويا , اموزش تصويري درست كردن اسنك , اموزش تصويري درست كردن اسنك بادمجان و سويا , طرز تهيه انواع اسنك , خوشمزه ترين اسنك , اسنك بادمجان , اسنك سويا , اسنك بادمجان و سويا , اسنك ميوه اي , بادمجان , سويا , خوشمزه ترين , بهترين , زيباترين , تصاويري از انواع اسنك ,
نويسنده : وحید فرزین | نظرات ()

مطالب مرتبط
بروزترين پيشوازهاي ايرانسل و همراه اول
بوي عيدي = 30308
اي حرمت = 30296
دوست دارم = 30896
دلم گرفته = 30202
عشق اول = 30464
يکي هست = 30880
هرگز نشد = 30470
قرار نبود = 30475
يادته = 30895
خاطره ها = 30875
حلالم کن = 4413389
يکي يکدونه = 5515404
ساعت رفتن=5514691
رفيق نيمه راه = 5514627
تو راست ميگي = 3313226
هي تو= 3314291
تصميم = 3313736
تو نزديکي = 2211397
مغرور = 3313377
چي شد = 3313375
به خدا = 3314733
ديدي = 3314737
دوست دارم = 3315193
هوايي شدي = 3315201
هوايي شدي دو = 3315202
سريال شيدايي = 2211520
برو فکرشم نکن = 5513986
گيجه لر=3312873
کيم گلر= 3312879
تقاص = 3314296
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبليغات

مهره مار

آمار كاربران
  • افراد آنلاين : 226
  • اعضاي آنلاين : 10
  • تعداد اعضا : 614693

جدیدترین های امروز


کپي مطالب این سايت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.



logo-samandehi