close
تبلیغات در اینترنت

اموزش پخت اش عاشوره يا اشوره(اش تركيه اي)

تبلیغات

 ست سارافون و دامن شلواری

موضوعات
رتبه سايت درگوگل

فروشگان سايت
پيوندهاي روزانه
آخرين مطالب ارسالي
مطالب پربازديد
تبليغات

 

کفش دخترانه اسپورت نایک مدل Avocado

 

کفش,مدل کفش,کفش نایک,کفش دخترانه,کفش دخترانه نایک

 

قيمت فقـط : 35000 تـومـان  پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما

توضيحات بيشتر

ست تاپ و شلوارک طرح ferrari مدل niko


تاپ و شلوار ست مردانه,مدل تاپ و شلوار مردانه,جدیدترین مدل تاپ مردانه,مدل شلوارک مردانه

 

قيمت فقـط :   28000وجه بعد از تحويل درب منزل شــما تصفیه کن خانگی آب


سفیدکننده و پولیش دندان لوما

 

سفید کننده دندان,دستگاه سفید کننده دندان,پولیش دندان,سفید کردن دندان


قيمت فقـط :25000پرداخت وجه بعد از تحويل درب منزل شــما
توضيحات بيشتر

 


درباره : آشپزی و تغذیه ,
بازديد : 1157 | تاريخ : یکشنبه 22 دي 1392 زمان : 8:51 |

آش عاشوره یا آشوره یا پودینگ حضرت نوح ( نذری محلی محرم در ترکیه )


طرز تهیه آش  عاشوره, پخت آش آشوره

 

 

مواد لازم :

 گندم پوست کنده  یک و نیم پیمانه
 نخود  نصف پیمانه
 کره  200 گرم
 لوبیای سفید  نصف پیمانه
شکر  به اندازه دلخواه
هل ساییده 2 قاشق غذاخوری
انجیر خشک خرد شده نصف پیمانه
قیسی هلو و زردالوی خشک بدون هسته نصف پیمانه
خلال بادام 1/4 پیمانه
کشمش پلویی 1/3 پیمانه
پسته خرد شده 1/3 پیمانه
گلاب 1/4 پیمانه
نمک به مقدار لازم
کره 100 گرم تا 150 گرم

 
برای تزیین :

پودر نارگیل و مغزتخمه ها و کنجد و سیاهدانه و انجیر خشک و مربای دسری زرشک و خرمالو و خلالها

طرز تهیه :

تمامی حبوبات را از قبل خیس کنید و چند بار آب آنرا عوض کنید . سپس حبوبات را با آب ( یا عصاره غلیظ مرغ که رنگ آن سفید باشد ) و کره و نمک بار بگذارید تا بپزد . وقتی حبوبات کاملا پختند , گندم خیس کرده را نیز اضافه کنید و اجازه دهید تا کاملا باهم بپزند و له شوند و لعاب بیندازند . خشکبار هایی مانند کشمش و قیسی و انجیر خردشده را شسته و خیس کنید تا نرم شوند . بادام ها نیز باید پوست گرفته شوند . در انتها گلاب را اضافه کنید . شکر و خشکبار خرد شده را نیز اضافه کنید . در آخر باید این شله یا آش را با حرارت بسیار ملایم در مدتی طولانی دم کنید . این آش کم کم غلظت گرفته و آماده میشود . با خشکبار های نرم و مرباهای دسری و کنجد و سیاهدانه روی آنرا تزیین کنید .

نکته : من داخل قابلمه در حین پخت حبوبات آب و عصاره غلیظ مرغ اضافه کردم . خیلی خوشمزه شد . مرباهای دسر کم شیرین و خوشرنگ برای این امر بسیار مناسبند . نیازی به برنج و نشاسته نیست اگر در زمان طولانی خوب پخته شود به غلظت بسیار مناسبی میرسد . حبوبات هم لازم نیست کوبیده شوند زیرا در مدت طولانی چنان پخته خواهند شد که در داخل شله دانه دانه دیده نمیشوند .

در صورت تمایل میتوانید پودر داچین هم روی تزیین بکار ببرید .

مارمالاد زرشک تازه
مربای گل سرخ یا گل محمدی Rose Flower Jam
مربای خرمالو
مربای هویج


عاشورا در میان علویان
علویان ترکیه که گفته می شود حدود 20 میلیون نفر از جمعیت این کشور را تشکیل می دهند، مراسم و آیین خود را با تفصیل بیشتر و ذکر مصائب کربلا برگزار و امام حسین (ع) برگزار می کنند.


برخی از علویان 15 روز روزه داری می کنند که یک روز به یاد حضرت فاطمه زهرا (س) و دو روز نیز به نیت دو فرزند خردسال" مسلم بن عقیل " به 12 روز اضافه می کنند.

طرز تهیه آش  عاشوره, پخت آش آشوره


در 12 محرم غذای مخصوصی در خانه های جم علویان پخته می شود که به آن غذا " عاشوره " می گویند.


عاشوره نوعی آش است که باید مواد اولیه آن از 12 ماده غذایی از قبیل بلغور گندم، نخود، عدس، لوبیا، کشمش، قیسی، بادام، فندق و انواع ادویه تشکیل شود، که معمولا علویان آن مواد را به صورت نذری هدیه می کنند. خانه های جم علویان دارای دیگ های بسیار بزرگی برای پخت عاشوره است، که پس از قرار گرفتن بر روی اجاق، مواد اولیه با دعاها و ذکر سلام و صلوات بر پیامبر عظیم الشان اسلام (ص) و ائمه معصومین (ع) به داخل دیگ ریخته می شود و بعد آب به آن اضافه می شود. پس از پخته شدن عاشوره و زمانی که برای توزیع آماده می شود، ریش سفیدان علوی هر یک به ترتیب سلسله مراتب و جایگاه دینی با قاشق های بزرگ چوبی، عاشوره را هم می زنند و هنگام هم زدن معمولا بر پیامبر اسلام و اهل بیت آن حضرت سلام و صلوات فرستاده می شود و دعاهای مخصوصی نیز برای شفای بیماران و بهروزی و موفقیت مسلمانان می خوانند. بعد از پایان مراسم هم زنی، عاشوره در میان افرادی که در خانه گرد آمده اند توزیع می شود.


بخشی از این آش نیز در خانواده های علوی قرار می گیرد که افطار روز 12 محرم با این آش گشوده می شود.
پختن عاشوره در میان اهل سنت ترکیه نیز رواج دارد، که معمولا در بین 10 محرم تا 15 محرم در خانه ها توسط مردم پخته و به عنوان نذری در میان همسایگان توزیع می شود. به اعتقاد اهل سنت ترکیه، کشتی حضرت نوح (ع) در 10 محرم به خشکی رسید، خانواده و پیروان آن حضرت از باقیمانده مواد غذایی که در کشتی داشتند آشی را پخته و در بین سرنشینان کشتی توزیع کردند. گرچه این سنت به طوفان بزرگ نوح نسبت داده می شود ولی با توجه به نام آش " عاشوره" و تقارن آن به ایام شهادت سالروز شهیدان و سرور آزادگان عالم و یاران با وفای آن حضرت، چنین بر می آید که این سنت بیشتر در ارتباط با واقعه کربلا در میان مردم آناتولی رواج یافته است .

 

منبع : turkey20.loxblog.com



برچسب ها : اموزش پخت اش عاشوره , اموزش تصويري پخت اش عاشوره , اموزش تصويري پخت اش اشوره , سوغات تركيه , اموزش پخت اش اشوره اش محليه تركيه , اش تركيه , اش معروف كشور تركيه , اموزش تصويري پخت اش پودينگ حضرت نوح , اموش پخت , اش , اشوره , عاشوره , اشوره خوشمزه , عاشوره خوشمزه , پودينگ , پودينگ حضرت نوح , حضرت نوح , اش خوشمزه مخصوص كشور تركيه , كشور , عثماني ,
نويسنده : وحید فرزین | نظرات ()

مطالب مرتبط
بروزترين پيشوازهاي ايرانسل و همراه اول
بوي عيدي = 30308
اي حرمت = 30296
دوست دارم = 30896
دلم گرفته = 30202
عشق اول = 30464
يکي هست = 30880
هرگز نشد = 30470
قرار نبود = 30475
يادته = 30895
خاطره ها = 30875
حلالم کن = 4413389
يکي يکدونه = 5515404
ساعت رفتن=5514691
رفيق نيمه راه = 5514627
تو راست ميگي = 3313226
هي تو= 3314291
تصميم = 3313736
تو نزديکي = 2211397
مغرور = 3313377
چي شد = 3313375
به خدا = 3314733
ديدي = 3314737
دوست دارم = 3315193
هوايي شدي = 3315201
هوايي شدي دو = 3315202
سريال شيدايي = 2211520
برو فکرشم نکن = 5513986
گيجه لر=3312873
کيم گلر= 3312879
تقاص = 3314296
ارسال نظر براي اين مطلب

نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتی

تبليغات

مهره مار

آمار كاربران
  • افراد آنلاين : 106
  • اعضاي آنلاين : 10
  • تعداد اعضا : 614691

جدیدترین های امروز


کپي مطالب این سايت فقط با ذکر منبع مجاز می باشد.



logo-samandehi