دانلود آهنگ جدیدclose
لگن بنماری در سایزهای مختلف
مشکین کلوپ
فروشگاه اینترنتی ارزاد
زمان جاري : دوشنبه 18 آذر 1398 - 10:01 بعد از ظهر
نام کاربري : پسورد : يا عضويت | رمز عبور را فراموش کردم
...در حال بارگيري لطفا صبر کنيد
صفحه اصلي / آموزش آشپزی و پخت انواع غذا / لگن بنماری در سایزهای مختلف
ارسال پاسخ جديد
لگن بنماری در سایزهای مختلف
تعداد بازدید: 41
melinaa آفلاين


ارسال‌ها : 15

عضويت:17 /9 /1397

تشکرها : 1

تشکر شده : 44

لگن بنماری در سایزهای مختلف

           
           
                                 


معرفی محصول





یکی از مزایای لگن بن ماری استیل حفظ طعم و رنگ موادغذایی است. استفاده از
لگن بن ماری استیل به عنوان یکی از ابزار آشپزخانه باعث می‌شود تا تغییری
در رنگ و طعم ایجاد نشود.





استیل زنگ نمی‌زند، خرد نمی‌شود و تغییر شکل نمی‌دهد، پس برای تاپینگ سرد و
گرم می‌توان از بن ماری استیل استفاده کرد. شستشوی لگن بن ماری استیل به
مراتب راحت‌تر از سایر جنس‌های بن ماری است. این ظروف بهتر است با آب گرم
شسته شود و به هیچ عنوان از سیم ظرفشویی برای شستشوی آن‌ها استفاده نشود.





خشک کردن لگن بن ماری پس از اتمام شستشو با یک دستمال نخی باعث می‌شود تا
سطح بن ماری استیل براق و تمیزتر نشان داده شود. رعایت این نکات می‌تواند
به عمر لگن بن ماری
بیافزاید.لگن بن ماری (Gastronorm pan) جهت نگهداری، آماده سازی، سرو و
انبار مواد غذایی در آشپزخانه‌های صنعتی، رستوران‌ها، فست فودها، کافی
شاپ‌ها، سالادبارها، آبمیوه و بستنی فروشی‌ها، تالارها و … استفاده می‌شود.





لگن بن ماری در جنس‌های استیل، پلی کربنات و پلی پروپیلن و در عمق‌های ۶.۵،
۱۰، ۱۵ و۲۰ سانتیمتر و در سایزهای ۱/۱، ۱/۲، ۱/۳، ۱/۴، ۱/۶ و ۱/ ۹ با تنوع
رنگ سفید، مشکی، شفاف و نقره‌ای در سایت کیت لاین موجود است.به لگن بن
ماری تاپینگ سرد و تاپینگ گرم نیز گفته می‌شود. در تاپینگ سرد موادغذایی
مانند بستی، مواد روی پیتزا، مواد داخل ساندویچ و .. خنک و در تاپینگ گرم
مانند سس، پنیر، شکلات، سلف سرویس و …، گرم می‌مانند.





بن ماری استیل، بن ماری پلی پروپیلن و بن ماری پلی کربنات هر سه قابلیت
استفاده در تاپینگ سرد را دارند اما برای تاپینگ گرم فقط بن ماری استیل و
بن ماری پلی کربنات را می‌توان استفاده کرد. (لازم به ذکر است منظور از
تاپینگ گرم حرارت مستقیم نیست)                 

           


           
       

شنبه 06 مهر 1398 - 15:47
ارسال پيام نقل قول تشکر گزارش






برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


تمامی حقوق این قالب مربوط به همین انجمن میباشد|طراح قالب : ابزار فارسی -پشتیبانی : رزبلاگ

: